Társaságunk, a Zanni Bt. korábbi tapasztalatokat felhasználva 2002-ben alakult, kutya-, macskakozmetikumok és egyéb termékek kereskedelmével foglalkozik.

Célunk a kiállítói-, tenyésztői-, az igényes társállattartói réteg, valamint a kozmetikusok maximális kiszolgálása. Termékskálánkat igyekszünk úgy kialakítani, hogy partnereink mindig megtalálják a számukra nélkülözhetetlen termékeket, felszereléseket. Próbálunk megoldásokat találni a kiállítási felkészülésre, illetve a kiállításközi ápolásra is.

Több tengerentúli és nyugat-európai kozmetikai és egyéb felszereléseket forgalmazó társaság magyarországi partnere illetve képviselője vagyunk. Kínálatunk folyamatosan bővül, szem előtt tartva vásárlóink igényeit és az európai trendeket.

Büszkék vagyunk vásárlóink sikereire, megtiszteltetés számunkra, hogy segíthetünk!
Reméljük, oldalunk böngészése közben, üzletünkben illetve a kiállítási standunkon megtalálod a kedvenced számára megfelelő termékeket.

Ha bármilyen észrevételed, tanácsod van számunkra, segítségre van szükséged, esetleg szeretnél rendelni tőlünk, az elérhetőségek bármelyikén állunk rendelkezésedre.

Kellemes és hasznos időtöltést kívánunk Neked!